• Yritykset
  • Päättäjät
Etsimäsi yritykset ja yhteyshenkilöt
Ei hakutuloksia

Löydä etsimäsi yritykset ja yhteyshenkilöt.

Tee haku yllä olevassa kentässä. Hakusana voi olla, yrityksen nimi, Y-tunnus tai päättäjän nimi.

Finarsa Oy

Asuntojen vuokraus

Liikevaihto
0,0 milj. €
Liikevoitto
-160,0 %
Henkilöstö
0 0 %
  • Perustiedot Perustiedot
  • Päättäjät Päättäjät
  • Toimipaikat Toimipaikat

Perustiedot

Virallinen nimiFinarsa Oy
MarkkinointinimiFinarsa Oy
YhtiömuotoOsakeyhtiö
Y-tunnus2154292-5
OsoiteRinteeläntie 11
58900 Rantasalmi

Toimialat ja muut tiedot

Profinder ID1181722
Päätoimiala (Profinder)Asuntojen vuokraus
Päätoimiala (TOL2008)68201. Asuntojen vuokraus
Perustettu2007
WWW-osoite
Puhelin+358445906938
KasvuluokkaHeikoimmat
Riskiluokka
Maksuviivetieto

Talous

Liikevaihtoluokka
Henkilöstöluokka

Toimipaikat (1)

Finarsa Oy

Rantasalmi

Rinteeläntie 11,
58900 Rantasalmi

+358445906938

ID: 1181722

Osakeyhtiön kuvaus

Finarsa Oy perustettiin vuonna 2007. Osakeyhtiön toimitusjohtana toimii Yrjö Sakari Kekki ja kotipaikkakunta on Rantasalmi. Yhtiön pääasiallinen toimiala on Asuntojen vuokraus (Profinder) ja TOL-luokitus on Asuntojen vuokraus. Päätoimipaikka sijaitsee paikkakunnalla Rantasalmi.

2023 päättyvällä tilikaudella yhtiön Finarsa Oy liikevaihto oli 10,0 tuhatta euroa ja tilikauden tulos -16,0 tuhatta euroa. Liikevaihto laski 9,1% ja liikevoittoprosentti oli -160,0%. Kasvun puolesta yhtiö on luokiteltu heikoimpiin. Yhtiöllä on 0 työntekijää. Määrä säilyi samana edelliseen tilikauteen verrattuna.

Talous

Liikevaihto

Liikevoitto-%

202120222023
Liikevaihto (tuhatta €)141110
Liikevaihdon muutos-12.50 %-21.40 %-9.10 %
Käyttökate15.4 %-45.5 %-160.0 %
Liikevoitto15.40 %-45.50 %-160 %
Tilikauden tulos (tuhatta €)4-5-16
Maksuvalmius
Quick ratio0.20.10.0
Current ratio0.20.10.0
Oma pääoma (tuhatta €)383316
Taseen loppusumma (tuhatta €)168160148
Henkilöstö 
Henkilöstö---
Henkilöstön muutos---
Liikevaihto per henkilö---

Henkilöstö

Päättäjät (2)

Operatiiviset (1)

Kekki Yrjö Sakari

Toimitusjohtaja
Finarsa Oy

Rinteeläntie 11, 58900 Rantasalmi

Vastuuhenkilöt (1)

Pylkkänen Ari Olavi

Puheenjohtaja
Finarsa Oy

Rinteeläntie 11, 58900 Rantasalmi

Kirjaudu sisään nähdäksesi tiedot. Profinder-lisenssiasiakkaille.

Tämä kenttä näyttää yrityksen ajoneuvojen kokonaismäärän.

Palvelun kautta ei ole saatavilla koko ajoneuvokannan tarkkaa lukumäärää. Tietojen lähteenä on Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, liikenneasioiden rekisteri.

Tässä kentässä esitetään ajoneuvot luokiteltuina eri luokkiin ja merkkeihin. Tässä kentässä näytetään, millaisia käyttövoimia ajoneuvot käyttävät, kuten bensiini, diesel, sähkö, hybridit jne. Tämä kenttä esittää yrityksen ajoneuvot, jotka ovat taksiliikennekäytössä. Tämä kenttä näyttää ajoneuvojen ensirekisteröintivuodet. Se antaa kuvan ajoneuvokannan iästä ja auttaa arvioimaan ajoneuvojen uusimistarpeita. Tässä kentässä esitetään ajoneuvojen käyttöönottovuodet. Se antaa kuvan ajoneuvokannan iästä ja auttaa arvioimaan mahdollisia uusimistarpeita. Tämä kenttä yhdistää tiedot ajoneuvojen omistussuhteista. Se auttaa ymmärtämään, kuinka monet ajoneuvot ovat yrityksen omistamia tai henkilön omassa käytössä olevia työsuhdeautoja. Tämä kenttä yhdistää tiedot ajoneuvojen rahoitustavoista. Se auttaa ymmärtämään, ovatko ajoneuvot liisattuina rahoitusyhtiöiltä vai yhtiön täysin omistamia. Yrityksen rahoitusyhtiön omistamista ajoneuvoista kulunut leasing-aika. Tämä kenttä näyttää, minkä vakuutusyhtiön kanssa ajoneuvot on vakuutettu. Se auttaa tunnistamaan, mitkä vakuutusyhtiöt ovat yleisimmin käytettyjä yrityksen ajoneuvokannan vakuuttamiseen.

Tämä kenttä tarjoaa tietoa ajoneuvojen segmentoinnista eri luokkiin yritysten ajoneuvokäyttäytymisen perusteella. Se auttaa analysoimaan ajoneuvokannan rakenteellista koostumusta ja käyttötarkoituksia. Segmentit sisältävät:

  • Ympäristötietoiset: Yritykset, jotka painottavat ympäristöystävällisiä ajoneuvoja.
  • Uusia ja premium-autoja suosivat: Yritykset, jotka hankkivat uusia tai korkealuokkaisia autoja.
  • Jatkuvasti paljon ajoneuvoja ostavat: Yritykset, jotka säännöllisesti lisäävät ajoneuvokantaansa.
  • Työsuhdeautoetuja tarjoavat yritykset: Yritykset, jotka tarjoavat työntekijöilleen työsuhdeautoetuja.
  • Paljon ajavat yritykset: Yritykset, joiden ajoneuvot ovat jatkuvasti käytössä pitkiä matkoja.
  • Työkäyttöön hyötyajoneuvoja jatkuvasti ostavat: Yritykset, jotka säännöllisesti hankkivat hyötyajoneuvoja työtehtäviin.
  • Pienet yksityisyrittäjät: Pienyritykset, joilla on erityiset ajoneuvotarpeet.
  • Autottomat yritykset, joilla potentiaalia ostaa: Yritykset, joilla ei ole ajoneuvoja, mutta jotka saattavat tulevaisuudessa hankkia ajoneuvoja.

Current ratio mittaa yrityksen maksuvalmiutta ja rahoituspuskuria tilinpäätöshetkellä. Luvun ideana on verrata nopeasti rahaksi muutettavien erien suhdetta lyhytaikaisiin velkoihin.

Current ration laskukaava = ( vaihto-omaisuus + lyhytaikaiset saamiset + rahat ja pankkisaamiset + rahoitusomaisuusarvopaperit ) / lyhytaikainen vieras pääoma

Tunnusluvun viitteelliset tulkinta-arvot ovat:

  • Erinomainen yli 2,5
  • Hyvä 2-2,5
  • Tyydyttävä 1,5-2
  • Välttävä1-1,5
  • Heikko alle 1

Quick ratio mittaa yrityksen kykyä selviytyä lyhytaikaisista veloistaan nopeasti rahaksi muutettavilla omaisuuserillään. Tunnusluku mittaa yrityksen kassavalmiutta ja rahoituspuskurien tilaa.

Quick ration laskukaava = ( Lyhytaikaiset saamiset + rahat ja pankkisaamiset + rahoitusarvopaperit ) / ( lyhytaikainen vieras pääoma - lyhytaikaiset saadut ennakkomaksut )

Tunnusluvun viitteelliset tulkinta-arvot ovat:

  • Erinomainen yli 1,5
  • Hyvä 1-1,5
  • Tyydyttävä 0,5-1
  • Välttävä 0,3-0,5
  • Heikko alle 0,3

Yrityksen tilinpäätöksessä ilmoitettu tarkka liikevaihto. Yrityksen tilinpäätöksessä ilmoitettu tarkka henkilöstömäärä. Tilastokeskuksen keräämän tiedon mukainen toimipaikkakohtainen liikevaihto. Tilastokeskuksen keräämän tiedon mukainen toimipaikkakohtainen henkilöstön määrä. Kasvuluokka jakaa yritykset niiden kasvun ja tuloksen perusteella. Kasvuluokka sisältää seuraavat yritysmuodot: OY, OYJ, KY, AY OK, SE , OP, SP ja VOY. Rajauksena on, että yrityksen liikevaihto ja liikevoitto ovat tiedossa ehjästi neljältä edelliseltä tilikaudelta. Riskiluokitus ennustaa yrityksen riskiä ajautua maksuhäiriöihin tai konkurssiin. Luokituksen avulla voidaan ennustaa yrityksen maksukyvykkyyttä ja välttää taloudellisia riskejä. Suurempi numero tarkoittaa suurempaa riskiä. Mallin merkittävimpänä tietolähteenä käytetään yrityksen tilinpäätöstietoja. Aktivoi maksuviivetieto käyttöösi https://profinder.fi/ota-yhteytta/. Yhteenlaskettuna yritykseen kohdistuvat viivästyneet ja maksamattomat perintäsaatavat. Yhteenlaskettuna yritykseen viimeisen kuuden kuukauden aikana kohdistuneet viivästyneet perintäsaatavat, jotka on maksettu.

Maksuviivetieto kertoo, mitkä yritykset maksavat laskut ajallaan ja millä yrityksillä on perintään siirtyneitä laskuja. Se ennakoi yrityksen maksukyvyn heikentymistä jo ennen maksuhäiriömerkinnän syntymistä ja ennen kuin heikentynyt taloudellinen tilanne nähdään tilinpäätöksestä.

Maksuviivetiedot perustuvat Intrumin maksuviiverekisteriin, joka sisältää kaikki perinnässä olevat riidattomat perintäsaatavat.

Luokitus on viisiportainen: ei maksuviiveitä, ei merkittäviä maksuviiveitä, jonkin verran maksuviiveitä, merkittäviä maksuviiveitä ja merkittäviä ongelmia liiketoiminnassa.

Ei luottoriskiä Ei luottoriskiä Kohonnut luottoriski. Tutki lisää katsomalla alta tarkemmat tiedot ja tilaa Pikaluottosuositus. Kohonnut luottoriski. Tutki lisää katsomalla alta tarkemmat tiedot ja tilaa Pikaluottosuositus. Luottokelvoton Lataa yrityksen tilinpäätöstiedot PDF-muodossa. Yksittäisen tilinpäätösdokumentin veroton hinta on 5€/kpl. B2B-kohderyhmäpalveluun ostettavissa lisäpalveluna rajaton määrä latauksia, katso palvelun hinta hinnastostamme. Jokerit: Yrityksiä, joiden tilinpäätös - ja tasetietoja ei voida luotettavasti ja vertailukelpoisesti käyttää luokituksessa. Syynä voi olla esimerkiksi, että tilinpäätöstietoja ei ole vielä julkaistu, tai tilinpäätöstietojen toimittamatta jättäminen Kaupparekisteriin (mm. osa ulkomaisten yritysten Suomen tilinpäätöksistä). Tässä luokassa ovat myös yhdistykset, säätiöt tai muut vastaavat yhteisöt joista ei ole tietoa julkisissa rekistereissä (mm. työnantajarekisteriin kuulumattomat). Luokkaan joutuvat myös asiakkuudet, joita ei voida tunnistaa esimerkiksi aineiston huonon laadun takia. Vakavaraiset: Yritykset joiden tuloksen teko ja kasvu ovat yleensä vaatimattomia, mutta omavaraisuusaste on hyvä. Liiketulos % on tyypillisesti yli muutaman prosentin plussalla, omavaraisuusaste noin 0,5 tai parempi, liikevaihto polkee paikallaan tai kasvaa muutamalla prosentilla vuodessa. Kasvajat: Voimakkaasti kasvavia yrityksiä. Osittain kasvua haetaan riskillä, sillä kannattavuus ja vakavaraisuus on keskimääräistä heikompaa. Liikevaihdon muutos on keskimääräistä suurempi (aina positiivinen). Liiketulos% on tyypillisesti alle 10 % (myös negatiivisia), omavaraisuusaste on tyypillisesti alle 0,5 tai jopa negatiivinen, liikevaihto kasvaa yli 30 % vuodessa. Lypsylehmät: Yritykset, joiden tuloksentekokyky ja vakavaraisuus ovat erittäin hyvällä tasolla, mutta jotka eivät kasva - liikevaihdon muutos voi olla miinuksellakin. Liiketulos % on tyypillisesti yli 30 %, omavaraisuusaste aina positiivinen, lähellä yhtä, liikevaihto ei kasva tai kasvaa muutamalla prosentilla vuodessa. Uudet yritykset: Yritykset, joiden perustamisesta on kulunut niin vähän aikaa, että kahden vuoden tilinpäätöksiä ei ole saatavilla luokituksen laskentaa varten. Vakavaraiset: Yritykset joiden tuloksen teko ja kasvu ovat yleensä vaatimattomia, mutta omavaraisuusaste on hyvä. Liiketulos % on tyypillisesti yli muutaman prosentin plussalla, omavaraisuusaste noin 0,5 tai parempi, liikevaihto polkee paikallaan tai kasvaa muutamalla prosentilla vuodessa. YEH: Yksityinen Elinkeinonharjoittaja: Yritykset, joiden ei tarvitse toimittaa tilipäätöstietojaan. Julkiset: Valtion ja kuntien liikelaitokset Ässät: Yrityksiä, joilla menee hyvin. Tuloksentekokyky ja kasvu ovat hyvällä tasolla. Yleensä myös omavaraisuusaste on kunnossa. Liiketulos % on tyypillisesti yli 10 %, omavaraisuusaste noin 0,5, liikevaihto kasvaa yli 30 % vuodessa. Sinnittelijät: Yrityksiä, joiden kaikki tai lähes kaikki tunnusluvut ovat punaisella. Liiketulos % on tyypillisesti nollan tienoilla tai negatiivinen, omavaraisuusaste nollan tienoilla tai negatiivinen, liikevaihto polkee paikallaan tai laskee.